Regional

Incendiul în care și-a pierdut viața un minor a fost provocat de un joc cu chibriturile. Primele detalii oferite de poliție

Incendiul din raionul Edineț, soldat cu moartea unui copil de 3 ani, a fost provocat de câțiva minori care se jucau cu chibriturile lângă un stog de fân. Informația a fost confirmată de Poliție cu puțin timp în urmă.

„La fața locului s-a stabilit că în timp ce 4 copii se jucau cu chibriturile lângă un stog de fân s-a produs un incendiu. După lichidarea incendiului a fost depistat cadavrul carbonizat al unui copil de 3 ani. Ceilalți 3 copii nu au avut de suferit și se află în afara oricărui pericol”.

În acest context, poliția atenționează repetat părinții să nu lase copiii fără supraveghere și să le explice riscurile la care se expun atunci când se joacă cu focul, apa sau alte obiecte periculoase pentru ei.

Amintim că astăzi polițiștii din Edineț și pompierii au fost sesizați în această seară precum că într-o gospodărie dintr-o localitate a raionului a izbucnit un incendiu soldat cu victime. În prezent oamenii legii stabilesc toate circumstanțele.

Viorica Rusica

Viorica Rusica

Autor

Citește mai mult