Social

Fracțiunea PAS din CMC urmează să se întâlnească cu primarul Chișinăului pentru a discuta planurile de dezvoltare a capitalei

Fracțiunea partidului Acțiune și Solidaritate din Consiliul Municipal Chișinău se va întâlni cu primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, pentru a discuta despre planurile de dezvoltare a capitalei. Despre aceasta a declarat astăzi la un brifing, consilierul PAS, Lilian Carp.

„Am avut invitație să discutăm despre cum vede fracțiunea PAS dezvoltarea municipiului Chișinău de către actualul primar. Vom merge la discuții, vom transmite viziunea noastră despre Chișinău, despre cum vedem noi taxele locale, dezvoltarea urbanistică a orașului infrastructurii urbane, după care, vom face anunț public în urma discuțiilor pe care le vom avea despre dezvoltarea municipiului”, a menționat Lilian Carp.

Amintim că anterior, primarul Ion Ceban a anunțat că este gata să facă coaliție în Consiliul Municipal Chișinau cu PAS și PSRM și să susțină 60 la sută din programul electoral al acestor două partide.

Partidul Mișcarea Alternativa Națională și Partidul Acțiune și Solidaritate vor avea câte 20 de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău. Partidul Socialiștilor, va avea șase mandate în CMC, iar Partidului Comuniștilor îi revin două mandate.

Ionela Golban

Ionela Golban

Autor

Citește mai mult