Social

Grav accident cu implicarea unei ambulanțe în centrul capitalei. Patru persoane, transportate la spital

UPDATE: Echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Centru se afla în misiune de serviciu, având girofarul și semnalele sonore conectate. În ambulanță se afla un pacient, care necesita transportare urgentă la spital, informează Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

În urma impactului, 4 persoane au fost transportate la spital. După investigațiile medicale efectuate s-a constatat: felcerul echipei AMU a suportat contuzia coloanei vertebrale, contuzia cutiei toracice și regiunii lombare, fractura închisă a antebrațului stâng în treimea superioară; infirmierul echipei AMU a suportat disjuncția acromioclaviculară pe dreapta, iar pacientul care se afla în ambulanță în timpul impactului nu a avut de suferit.

Știrea inițială Un accident grav s-a produs pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecție cu Vasile Alecsandri. Patru persoane au avut de suferit în urma impactului produs între o ambulanță și un autoturism de model Dacia.

Potrivit Poliției, în urma impactului, patru persoane au fost preluate de echipajul medical și transportate la spital.

„În urma impactului ambele autoturisme au fost proiectate în piloni electrici. Au avut de pătimit doi angajați personal medical și șoferul cu pasagerul din automobilul Dacia”, a declarat ofițera de presă a poliției capitalei,Natalia Stati, pentru Radio Moldova.

Totodată, poliția informează că, ambulanța se deplasa cu girofarul și semnalul sonor conectat, având la bord un pacient.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește mai mult