Economic

APP cere relansarea și îmbunătățirea procesului de licitație pentru arenda spațiilor comerciale de la Aeroport

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță luat act de decizia comisiei de la Aeroportul Internațional Chișinău de a sista licitația arenda spațiilor comerciale. Totodată, Agenția solicită ca licitația să fie relansată, iar procesul să fie îmbunătățit.

„APP a solicitat Întreprinderii de Stat „Aeroportul Internațional Chișinău” ca licitația să fie relansată, cu luare în considerație a condiției de îmbunătățire a procesului pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume, care să vrea să participe la licitație și să investească în aeroport”, se precizează în comunicat.

În scurt timp, Aeroportul Internațional Chișinău urmează să vină cu informații suplimentare și să publice calendarul de desfășurare a licitației.

Amintim că mai devreme a fost sistat procesul de licitație pentru spațiile comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău. S-a întâmplat din motiv că singura companie care s-a înregistrat în concurs, Lagardere Travel Retail, nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală.

Bogdan Nigai

Bogdan Nigai

Autor

Citește mai mult