Social

UPDATE Primele imagini cu șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută la Orhei. Bărbatul va sta 30 de zile la Penitenciarul 13

UPDATE Șoferul mașinii în care a urcat tânăra de la Orhei, și care încă nu a fost găsită, a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în Penitenciarul 13. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Orhei, cu puțin timp în urmă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: La această oră are loc ședința de judecată în cazul șoferului mașinii în care a urcat tânăra de 19 ani dispărută acum câteva zile la Orhei. Inculpatul a fost adus în instanță, însă a refuzat să facă declarații în fața presei. Procurorii solicită mandat de arest pe un termen de 30 de zile. Anterior, poliția a spus că bărbatul de 45 de ani nu colaborează cu ancheta. Precizăm că fata este în continuare de negăsit. Miercuri, 18 aprilie, poliția anunța că a identificat și reținut pentru 72 de ore șoferul mașinii de ocazie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 45 de ani nu colaborează cu ancheta.

Amintim că Ana-Maria, în vârstă de 19 ani, a fost văzută ultima dată pe 12 aprilie. Tânăra, însărcinată, a dispărut după ce a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei.

În context, oamenii legii solicită în continuare sprijinul cetățenilor, pentru a localiza tânăra.

Între timp, ea este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazinele acvatice, clădirile părăsite și locurile nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătoriile auto, stâne și în alte locuri.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei.

Viorica Rusica

Viorica Rusica

Autor

Citește mai mult