Social

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Korolenko din capitală

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Vladimir Korolenko, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi, informează Primăria Chișinău.

Astfel, restricții de circulație vor fi în perioada 10 iulie (ora 22:00) – 11 iulie (ora 07:00) și 11 iulie (ora 22:00) – 12 iulie (ora 07:00).

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de așternere a învelișului asfaltic din str. V. Korolenko.

În perioada menționată, ruta municipală de autobuz nr. 8 va circula după cum urmează: tur - de pe str. N. Testemițanu - str. Grenoble (cu virarea autobuzelor pe terenul tehnologic din bd. Traian), retur – de pe str. Grenoble - str. N. Testimițanu, și în continuare pe traseul stabilit.

Potrivit Primăriei capitalei, până miercuri, 10 iulie, este suspendat parțial traficul rutier pe str. Anton Crihan, la intersecția străzilor Timiș și Anton Crihan. Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de racordare a gazoductului de presiune medie pe str. Anton Crihan.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Rodica Mazur

Rodica Mazur

Autor

Citește mai mult