Sport

Biatlonista Alina Stremous, în top 10 la Campionatele Europene

Biatlonista Alina Stremous s-a situat astăzi, în top 10 la Campionatele Europene, concurs găzduit de stațiunea Lenzerheide din Elveția. În proba individuală pe distanța de 15 km, Stremous s-a clasat pe un onorabil loc 7, iar dacă evita ultima ratare la tragere, putea repeta performanța de anul trecut, de la Europenele desfășurate la Arber (Germania), când s-a clasat pe locul secund cucerind medalia de argint.

În top 10 a intrat și Maxim Makarov, la aceeași probă individuală, doar că pe distanța de 20 de km. Makarov s-a clasat pe locul 10 la proba individuală, sosind la finiș la 3 minute si 45 secunde de învingătorul cursei, campionul european, norvegianul Endre Stroemsheim. Un alt reprezentant al Republicii Moldova, Pavel Magazeev s-a clasat la această probă pe locul 16, în timp ce frații Mihail și Andrei Usov au încheiat cursa pe locurile 43 și respectiv, 60.

Următoarele probe din cadrul Campionatelor Europene de biatlon sunt programate pentru vineri 27 ianuarie. În această zi vor avea loc concursurile de sprint pe distanțele de 7,5 km la feminin și 10 km masculin.

Citește mai mult