Sport

Se cunosc semifinalistele Campionatului Mondial de handbal

Campionatul Mondial de handbal masculin din Polonia și Suedia a continuat miercuri cu partidele din faza sferturilor de finală, iar în urma duelurilor de foc, care s-au încheiat aproape de miezul nopții, cele patru echipe calificate în semifinalele Campionatului Mondial sunt, Franța, Suedia, Spania și Danemarca.

Cea mai facilă calificare în penultimul act al Mondialului, a obținut aseară selecționata Danemarcei, care a zdrobit reprezentativa Ungariei, cu scorul de 40-23. În penultimul act danezii, vor juca pentru un loc în finală de duminică, 29 ianuarie cu Spania.

Ibericii au învins dramatic după prelungiri, selecționata Norvegiei cu scorul de 35-34. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 25-25, cu mențiunea că Spania a trimis meciul în prelungiri la ultima fază egalând cu 10 secunde până la final. La spanioli a sclipit din nou, Daniel Dujshebaev, mezinul faimoasei dinastii handbalistice.

A doua semifinală de la Mondial, este Franța - Suedia. Handbaliștii din Hexagon au învins în sferturile de finală, echipa Germaniei, cu scorul de 35-28, iar Suedia a depășit Egiptul la patru goluri diferență, scor 26-22.

Bogdan Nigai

Bogdan Nigai

Autor

Citește mai mult