Social

Pe strada 31 August 1989 au fost identificate insule cu pavaj vechi cu valoare istorică: Lucrările de reparație au fost stopate

Primarul Ion Ceban a afirmat astăzi că pe porțiunea Bănulescu-Bodoni și Pușkin a străzii 31 August 1989 au fost identificate alte insule cu pavaj vechi, după ce săptămâna trecută în timpul lucrărilor de reconstrucție muncitorii au descoperit o porțiune de pavaj cu valoare istorică. Potrivit primarului capitalei, lucrările de reparație între străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin au fost stopate. Acestea vor fi reluate după ce responsabilii și reprezentanții Primăriei, Ministerului Culturii și comunității de arheologi vor evalua descoperirea.

Facebook
Sursa: Facebook

„Astăzi vom face tot posibilul ca lucrările pe porțiunea de carosabil să fie oprite. Acum avem zone, insule mici. Urmează, împreună cu arheologii, să decidem ce facem în continuare. Cert este un singur lucru, noi nu putem lăsa doi ani șantierul deschis. Oamenii stau în trafic, strada trebuie reabilitată, patrimoniul trebuie pun în valoare, iar pentru asta a resufleca mânicile și toată lumea în teren”, a menționat primarul.

Tot astăzi, Primăria a anunțat cetățenii că din cauza lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989 va fi stopat traficului rutier în perimetrul străzilor Ismail și Ciuflea, în perioada 17 martie, ora 21:00 și 19 martie, ora 06:00.

Valeria Văcărescu

Valeria Văcărescu

Autor

Citește mai mult