Politic

Marina Tauber a fost invitată la Guvern pentru discuții, însă nu s-a prezentat. Ce a răspuns deputata

Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber a fost invitată la Guvern pentru a discuta despre petiția protestatarilor, însă aceasta a refuzat invitația. Anunțul a fost făcut de șeful cabinetului prim ministrului, Serghei Diaconu, care nu a oferit mai multe detalii.

realitatea.md
Sursa: realitatea.md

„Am invitat-o la Guvern să discutăm, din numele premierului petiția depusă și anumite probleme de securitate legate de organizarea protestelor. Dna Tauber a refuzat invitația”, a fost mesajul postat de Sergiu Diaconu.

La rându său, Marina Tauber, a scris pe rețelele sociale că, de fapt, nu a refuzat invitația însă a cerut ca întrevederea să aibă loc într-o altă zi, astfel încât să vină la discuții și alți reprezentanți ai Mișcării pentru Popor.

„Suntem dispuși să ne întâlnim doar cu prim-ministrul în oricare zi din această săptămână sau cea care vine pentru ca să aducem la cunoștință cerința de achitare a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă, susținută în rezoluțiile adoptate la mitingurile. Mișcării, solicitare sub care au semnat deja circa 800 de mii de oameni. Anunțați din timp și public când urmează ca noi să venim, ori din nou ne vom prezenta cu zecile de mii de oameni”, replicat deputata.

Amintim că reprezentanții Mișcării Pentru Popor, însoțiți de mai mulți protestatari, au cerut audiență la prim-ministrul Dorin Recean. Solicitările acestora de a achita facturile la gaz, energia electrică și termică pentru lunile de iarnă au fost vociferate în cadrul acțiunilor de protest din ultima perioadă, despre care autoritățile statului spun au scopul de a destabiliza situația din țară.

Viorica Rusica

Viorica Rusica

Autor

Citește mai mult