Sport

Surpriză în Superliga moldovenească de fotbal

Surpriză la startul fazei a doua a Superligii moldovenești de fotbal. Sheriff Tiraspol a încheiat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Dacia-Buiucani Chișinău, scor 1-1, transmite Moldova 1.

FMF
Sursa: FMF

Oaspeții au obținut un penalty pe finalul primei reprize, după ce Dumitru Bivol a fost faultat în careu. Căpitanul Eugen Zasavițchi a transformat lovitura de la punctul cu var. Campioana în exercițiu a egalat în minutul 68 după un corner. Bernardo Vilar a înscris din centrarea lui Thierry Nevers, profitând și de o deviere.

„Normal că nu puteam să jucăm numărul 1. A trebuit să suferim în apărare, să ne găsim șansele noastre în atac, pe contraatac sau o fază fixă. Am reușit în prima repriză. Per total, sunt mulțumit de meci. Băieții au muncit și le mulțumesc pentru curajul cu care au jucat”, a declarat antrenorul echipei Dacia-Buiucani, Viorel Frunză.

„Ne creăm ocazii de gol cu greu. Dominăm, controlăm jocul, pasăm bine, dar nu putem marca. Este principala noastră problemă”, a afirmat antrenorul Sheriff-ului, Roman Pilipciuk.

Într-un alt meci al primei etape a fazei secunde a Superligii, Petrocub Hâncești s-a impus în fața formației CSF Bălți cu 5-0. Vladimir Ambros a marcat două goluri, iar Maxim Potîrniche, Ion Jardan și Dan Pușcaș câte unul.

Viorica Rusica

Viorica Rusica

Autor

Citește mai mult