Social

Dispariția fetei din Orhei // La domiciliul șoferului au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. Apelul Poliției

Mai multe lucruri pentru femei au fost găsite la domiciliul șoferului, în mașina căruia a urcat fata dispărută de la Orhei. Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul și în automobilul acestuia. Totodată, poliția face apel către cetățeni, în special femei, să sesizeze de urgență dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.

„Bărbatul s-a schimbat fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata”*, precizează Poliția.

Precizăm că bărbatul suspectat de dispariția fetei a fost plasat în Penitenciarul 13 pentru o perioadă de 30 de zile, în urma unei decizii emise de magistrații Judecătoriei Orhei. Acesta nu cooperează cu ancheta.

Între timp, polițiștii în comun cu colegii altor subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei.

Totodată, au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești.

Amintim că Ana-Maria, în vârstă de 19 ani, a fost văzută ultima dată pe 12 aprilie. Tânăra, însărcinată, a dispărut după ce a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei.

Viorica Rusica

Viorica Rusica

Autor

Citește mai mult